Voor professionals & verwijzers

Hoogwaardige zorg voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel

Specialist in niet-aangeboren hersenletsel

NAH Zorg is specialist in niet-aangeboren hersenletsel. We bieden begeleiding en ondersteuning aan getroffenen, hun naasten en mantelzorgers. Ook geven we scholing en advies aan professionals en verwijzers.

NAH Zorg bestaat uit een intern team van medewerkers die werken binnen het centrale servicebureau in Oentsjerk. Daarnaast is er een extern team dat bestaat uit tientallen zorgverleners, adviseurs en gedragskundigen. Belangrijk binnen onze organisatie zijn de korte lijnen. Hierdoor zijn we in staat om snel ondersteuning op- en af te schalen en kunnen we ook in complexe situaties binnen ons vakgebied een meerwaarde zijn. Zorgverleners met wie wij samenwerken zijn de noordelijke ziekenhuizen, revalidatie instellingen, huisartsen, NAH Zorgketen, wijk- en gebiedsteams binnen de gemeenten, zorgkantoren, specialisten, adviseurs, collega-aanbieders en nog veel meer. Zo kunnen we mensen met NAH, hun verwijzers en professionals snel van dienst zijn en/of met de juiste organisatie in contact brengen.

Wij werken o.a. samen met

Ons werkgebied

NAH Zorg geeft begeleiding, ondersteuning en advies aan mensen met niet-aangeboren hersenletsel en hun naasten. Dit doen wij voornamelijk in de provincies Friesland, Groningen en Drenthe (Noord-Nederland).

We bieden begeleiding vanuit een WLZ of WMO beschikking of particuliere gelden. Wil je hier meer over weten?

Neem contact op
Werkgebied NAH Zorg

Vrijblijvend kennismaken met NAH Zorg?

Wil je weten wat wij voor jou of jouw naaste met NAH kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak met ons. Samen verkennen we de mogelijkheden.

Maak een afspraak
Frank de Boer
Bedrijfsleider en ambulant begeleider