Bij NAH Zorg staat de mens centraal

NAH Zorg biedt begeleiding, ondersteuning en advies aan mensen met niet-aangeboren hersenletsel en hun naasten.

Wiebe de Boer, de oprichter van NAH Zorg, kreeg in 1990 zelf hersenletsel door een auto-ongeluk. Jarenlang werd hij niet gehoord en begrepen, waardoor hij zelf op zoek is gegaan naar mogelijkheden om mensen met hersenletsel op de juiste manier te ondersteunen. Van daaruit is in 2000 NAH Zorg ontstaan en vanuit die eigen ervaring hebben wij onze vraaggestuurde werkwijze die we tot op de dag van vandaag inzetten langzaam doorontwikkeld tot het niveau van nu. De wensen en behoeften van onze cliënt hebben een centrale plek in onze ondersteuning.

Cliënt en NAH Zorg begeleider

Waar wij voor staan

NAH Zorg team
01

De mens centraal

De wensen en behoeften van de mensen met niet-aangeboren hersenletsel en hun naasten zijn voor ons het uitgangspunt. Daarom passen wij onze professionele begeleiding en ondersteuning hierop aan en zorgen ervoor dat er ruimte komt om ongehinderd daar op in te zetten.

02

Zorgzaam en betrokken

Binnen de persoonlijke en doelgerichte ondersteuning speelt zorgzaamheid een grote rol. Onze medewerkers voelen zich verbonden met de mensen waar we ons voor inzetten. Die betrokkenheid draagt bij om gezamenlijke doelen te behalen.

03

Korte lijnen

NAH Zorg zet zich in voor een goede zorgrelatie met de mensen die wij begeleiden. Zo maken we de cliënt onderdeel van zijn of haar begeleidingstraject en is er sprake van wederkerigheid. Wij zorgen ervoor dat onze cliënten meedenken en mee bepalen over het begeleidingstraject. We gaan samen op pad.

04

Kwalitatief goede zorg

NAH Zorg bestaat uit goed opgeleide medewerkers en veel deskundige zorgverleners. Al onze zorgcoaches en hulpverleners hebben de NAH Zorg basisopleiding gevolgd en veelal nog diverse aanvullende cursussen. Ook werken we samen met specialisten in de noordelijke ziekenhuizen en met revalidatie instellingen, huisartsen, wijk,- en gebiedsteams, gemeente bestuurders, hersenletselteams en nog veel meer.

Ons werkgebied

Wij bieden begeleiding en ondersteuning in de provincies Friesland, Groningen en Drenthe (Noord-Nederland). We bieden deze begeleiding vanuit een WLZ of WMO beschikking of vanuit particuliere gelden.

Woon je niet in een van deze provincies? Dan kunnen we altijd kijken wat wij voor jou kunnen betekenen of naar wie we jou kunnen doorverwijzen. Neem in dat geval gerust contact met ons op.

Neem contact op
Werkgebied NAH Zorg

Ons team

Frank de Boer
Bedrijfsleider en ambulant begeleider
Joyce Veldhuis
Joyce Veldhuis
Zorgcoördinator en ambulant begeleider
Dieneke de Boer
Dieneke de Boer
Zorgcoördinator en ambulant begeleider
Folkje Tjalsma
Orthopedagoog en ambulant begeleider
Lisa Kijlstra
Lisa Kijlstra
Ambulant begeleider / coach Traffic Informers
Meinie de Vries
Ambulant begeleider
Jacob Lodewijk
Bureaumedewerker | ambulant begeleider | coördinator / coach Traffic Informers
Jeltje Kloosterman
Jeltje Kloosterman
Ambulant begeleider en aanspreekpunt lotgenotencontact
Jorrit van Dijk
Bureaumedewerker | ambulant begeleider | coördinator / coach Traffic Informers
Anita Palma
Anita Palma
Bureaumedewerker cliëntadministratie | ambulant begeleider
Gea Jillings
Gea Jillings
Hoofd Administratie
Kim Koop
Bureaumedewerker administratie

Cliëntenraad

Aukje van Riesen
Riemer Sinia
Freerk Kloosterman